Rifra Works B.V.

"Quality means doing things right when nobody is looking"

Er kunnen legio redenen zijn om flexibel personeel in te zetten. Te denken valt hierbij aan; personeelstekort, piekbelasting, seizoenperiodes of bij een onverwachte ziekmelding. Met RIFRA WORKS vind je snel een gemotiveerde (tijdelijke) kracht zonder de lasten en de risico’s.

Poolmanagement

Wanneer de personeelsbehoefte binnen uw organisatie sterk wisselt en u toch verzekerd wilt zijn van voldoende gemotiveerde en ingewerkte medewerkers, maar toch niet meer personeel in wilt zetten als noodzakelijk? Wij realiseren een pool van freelancers die naadloos aansluit op uw vraag, zodat u, dagelijks, een sluitende planning heeft. We binden freelancers voor langere tijd aan uw organisatie, zodat kennis, ervaring en productiviteit behouden blijft.

RIFRA WORKS in een notendop

- Gemotiveerde freelancers

- Optimale flexibiliteit

- Uitstekende begeleiding en controle op vaardigheden

- Altijd bereikbaar voor vragen of advies

- Heldere communicatie

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer over het werken met freelancers. Voor meer informatie belt u 010 – 3076316 of vult u het contactformulier in, zodat wij u verder kunnen informeren.

© 2018 - Rifra Works B.V. - Tel. +31 10 3076316

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Meer informatie