U bevindt zich hier: Startpagina » FAQ werken met Rifra

FAQ voor bedrijven

Rifra Hospitality B.V.

Rifra Hospitality B.V. is zowel een uitzendbureau als een modern online platform waar vraag en aanbod van bedrijven samenkomen. Bij Rifra Hospitality B.V. geregistreerde werkzoekenden hebben via het platform direct toegang tot werk. Bedrijven/opdrachtgevers kunnen flexibel inspringen op behoefte aan medewerkers en hun planning eenvoudig op orde brengen.

Opdrachtgever

Een opdrachtgever plaatst een opdracht bij Rifra Hospitality B.V. – waar jij als Zzp-er/freelancer of medewerker/uitzendkracht op reageert. In overleg met Rifra accepteert een opdrachtgever een kandidaat. Vervolgens komt er een overeenkomst tot stand tussen de opdrachtnemer (jij) en Rifra Hospitality B.V.

Opdrachtnemer

Bij elke geaccepteerde opdracht is Rifra Hospitality B.V. de opdrachtnemer. Vervolgens zoeken wij de juiste kandidaat bij de betreffende opdracht.

Functie

Bij elke shift/opdracht hoort een functie. Een functie gaat niet alleen over bepaalde taken maar zegt meer over de kwaliteiten die gevraagd worden. Bij Rifra krijgt de opdrachtgever nooit een kandidaat die niet geschikt is om de opgedragen werkzaamheden uit te voeren. Rifra controleert, motiveert en leidt de bij haar aangesloten personen op voor de functie die u gebruiken kunt.

Wij zijn streng op de vereiste vaardigheden, voorkomens, kleding eisen en op tijd op de werkplek zijn om de briefing bij te wonen. Daarnaast bezoeken wij regelmatig de locaties om te controleren of alles naar wens verloopt en zo nodig bij te sturen en te motiveren.

Opdrachten

Elke opdracht heeft een datum, begin- en eindtijd en een uurtarief. Vooraf is alles duidelijk afgesproken met elkaar en vastgelegd in een overeenkomst.

© 2018 - Rifra Works B.V. - Tel. +31 10 3076316

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Meer informatie